INZERCE

Zdroj: Canva

Domáci bagetky

Vynikající křupavá bageta, kterou si můžete upéct doma.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 4 hrnky hladká mouka Přidáno do
  • 7 g sušené droždí Přidáno do
  • 2 hrnky horká voda Přidáno do
  • 12 čl Cukr krystal Přidáno do
  • 25 ml olivový olej Přidáno do
  • 1 vejce Přidáno do
  • 1 čl Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

95 min.
1. Krok

Smícháme uvedené suroviny a vypracujeme vláčné těsto. Necháme ho kysnout 40 minut.

2. Krok

Po uplynutí času znovu promícháme těsto a necháme dalších 15 minut zkysnout.

3. Krok

Pak těsto rozdělíme do dvou částí a vytvarujeme z nich bagety, které necháme přibližně 15 minut odpočívat.

4. Krok

Před pečením je nakrájíme na 3 místa, potřeme vajíčkem a pečeme na 250°C přibližně 20 minut. Tak, aby byly upečené dozlatova.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty