INZERCE
Zdroj: Canva
Dip k masu
Dip k masu je lahodná omáčka nebo dip, která se používá k ochucení a zvýraznění chuti různých druhů masa, jako je pečené kuře, hovězí nebo vepřové.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 250 g smetanového sýru
- 3 Lžíce kysané smetany
- půl cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 Lžíce nasekané petželky
- sůl a pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
V míse smíchejte smetanový sýr a kysanou smetanu, dokud nevznikne hladká směs.
2. Krok
Přidejte nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a nasekanou petrželku a vše promíchejte.
3. Krok
Ochutnejte solí a pepřem dle chuti.
4. Krok
Podávejte jako dip k masu, například ke grilovaným kuřecím prsům nebo steakům.