INZERCE

Zdroj: Miuda_21 from Getty Images

Čokoládový zrcadlový povrch

Tento jednoduchý recept na čokoládový zrcadlový povrch je perfektní způsob, jak dodat vašemu pečení profesionální vzhled.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 200 g tmavá čokoláda Přidáno do
  • 200 ml šlehačka Přidáno do
  • 2 ks želatinové listy Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Namáčejte želatinu v chladné vodě alespoň 10 minut.

2. Krok

Roztopte čokoládu s vrchní smetanou nad párou.

3. Krok

Když je čokoláda zcela rozpuštěná, vyždímejte přebytečnou vodu z želatiny a přidejte ji do čokoládové směsi.

4. Krok

Důkladně promíchejte pomocí šlehače, dokud se želatina zcela nerozpustí.

5. Krok

Nechte dokončenou polevu mírně vychladnout, poté ji můžete použít na ozdobení dortů a zákusků.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty