INZERCE

Zdroj: Miuda_21 from Getty Images

Čokoládový zrcadlový povrch

Tento jednoduchý recept na čokoládový zrcadlový povrch je perfektní způsob, jak dodat vašemu pečení profesionální vzhled.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 200 g tmavá čokoláda Přidáno do
  • 200 ml šlehačka Přidáno do
  • 2 ks želatinové listy Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Namáčejte želatinu v chladné vodě alespoň 10 minut.

2. Krok

Roztopte čokoládu s vrchní smetanou nad párou.

3. Krok

Když je čokoláda zcela rozpuštěná, vyždímejte přebytečnou vodu z želatiny a přidejte ji do čokoládové směsi.

4. Krok

Důkladně promíchejte pomocí šlehače, dokud se želatina zcela nerozpustí.

5. Krok

Nechte dokončenou polevu mírně vychladnout, poté ji můžete použít na ozdobení dortů a zákusků.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty