INZERCE

Zdroj: Miuda_21 from Getty Images

Čokoládový zrcadlový povrch

Tento jednoduchý recept na čokoládový zrcadlový povrch je perfektní způsob, jak dodat vašemu pečení profesionální vzhled.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 200 g tmavá čokoláda Přidáno do
  • 200 ml šlehačka Přidáno do
  • 2 ks želatinové listy Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Namáčejte želatinu v chladné vodě alespoň 10 minut.

2. Krok

Roztopte čokoládu s vrchní smetanou nad párou.

3. Krok

Když je čokoláda zcela rozpuštěná, vyždímejte přebytečnou vodu z želatiny a přidejte ji do čokoládové směsi.

4. Krok

Důkladně promíchejte pomocí šlehače, dokud se želatina zcela nerozpustí.

5. Krok

Nechte dokončenou polevu mírně vychladnout, poté ji můžete použít na ozdobení dortů a zákusků.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Saláty

264 recepty

Dorty

315 recepty

Dýně

49 recepty

Oběd

2769 recepty

Houby

119 recepty

Dezert

1861 recepty

Pečivo

517 recepty

Masové pokrmy

1363 recepty

Smažené

487 recepty

Banán

161 recepty

Sušenky

20 recepty