INZERCE
Zdroj: Miuda_21 from Getty Images
Čokoládový zrcadlový povrch
Tento jednoduchý recept na čokoládový zrcadlový povrch je perfektní způsob, jak dodat vašemu pečení profesionální vzhled.
INZERCE
Ingredience
porce
10
- 200 g tmavá čokoláda
- 200 ml šlehačka
- 2 ks želatinové listy
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Namáčejte želatinu v chladné vodě alespoň 10 minut.
2. Krok
Roztopte čokoládu s vrchní smetanou nad párou.
3. Krok
Když je čokoláda zcela rozpuštěná, vyždímejte přebytečnou vodu z želatiny a přidejte ji do čokoládové směsi.
4. Krok
Důkladně promíchejte pomocí šlehače, dokud se želatina zcela nerozpustí.
5. Krok
Nechte dokončenou polevu mírně vychladnout, poté ji můžete použít na ozdobení dortů a zákusků.