Zdroj: Radish from Getty Images
Chobotnice s klobásou
Chobotnice vařené v páře - jsou skvělým nápadem, jak zpestřit jídla podávaná dětem. Navíc mohou být vynikající přírodní atrakcí na narozeninové oslavě. Jedná se o rychlý a snadný způsob, jak udělat obyčejné párky pro nejmenší mnohem atraktivnější.
Ingredience
- 4 tyčinky Krabí maso nepovinné
- Plátky oliv na oči nepovinné
Nejnovější letáky
Postup
Klobásy důkladně omyjte a osušte. Poté na spodní straně každé klobásy udělejte 8 řezů (4 na každé straně) - řez by měl být asi ve 2/3 délky klobásy.
Každou klobásu vložte do hrnce s vroucí vodou na 3-5 minut - během vaření by se měly "nohy" rozdělit směrem nahoru a vytvořit tvar chobotnice.
Pokud chcete chobotnici přidat oči, vykrojte z krabích tyčinek nebo plátků oliv malá kolečka a vložte je do horní části klobásy.
Hotovou chobotnici můžete podávat samotnou nebo s oblíbenými přílohami, jako je rýže, těstoviny nebo brambory.