INZERCE

Zdroj: Radish from Getty Images

Chobotnice s klobásou

Chobotnice vařené v páře - jsou skvělým nápadem, jak zpestřit jídla podávaná dětem. Navíc mohou být vynikající přírodní atrakcí na narozeninové oslavě. Jedná se o rychlý a snadný způsob, jak udělat obyčejné párky pro nejmenší mnohem atraktivnější.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 tyčinky Krabí maso nepovinné Přidáno do
  • Plátky oliv na oči nepovinné Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Klobásy důkladně omyjte a osušte. Poté na spodní straně každé klobásy udělejte 8 řezů (4 na každé straně) - řez by měl být asi ve 2/3 délky klobásy.

2. Krok

Každou klobásu vložte do hrnce s vroucí vodou na 3-5 minut - během vaření by se měly "nohy" rozdělit směrem nahoru a vytvořit tvar chobotnice.

3. Krok

Pokud chcete chobotnici přidat oči, vykrojte z krabích tyčinek nebo plátků oliv malá kolečka a vložte je do horní části klobásy.

4. Krok

Hotovou chobotnici můžete podávat samotnou nebo s oblíbenými přílohami, jako je rýže, těstoviny nebo brambory.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty