INZERCE
Zdroj: FB: Remoska
Buchty v remosce
Tradiční český recept na buchty v remosce, který si zamiluje celá rodina. Jedná se o sladkou pochoutku, která jistě zpříjemní každý den.
INZERCE
Ingredience
porce
6
Těsto
- 500 g hladké mouky
- 2 ks vejce
- 250 ml mléka
- 50 g cukru krupice
- 1 ks droždí
- 1 ks sůl
Náplň
- 500 g tvarohu
- 1 ks cukr moučka
- 2 ks vanilkový cukr
Remoska
- 50 g máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Nejprve připravíme kvásek z mléka, trochy cukru a droždí. Necháme ho vzejít na teplém místě.
2. Krok
Do mísy prosejeme mouku, přidáme cukr, sůl, vejce a kvásek. Zpracujeme hladké těsto, které necháme kynout na teplém místě do zdvojnásobení objemu.
3. Krok
Mezitím si připravíme náplň. Tvaroh smícháme s cukrem moučka a vanilkovým cukrem.
4. Krok
Kynuté těsto rozdělíme na menší kousky, do kterých zabalíme náplň.
5. Krok
Remosku vymažeme máslem a buchty do ní naskládáme. Pečeme při 180 °C 30 minut.
6. Krok
Po upečení necháme buchty chvíli odstát, poté je posypeme cukrem moučka.
7. Krok
Podáváme teplé. Dobrou chuť!