INZERCE
Zdroj: Jess Ho from Pexels
Brambory vařené ve slupce
Jedním ze způsobů přípravy brambor je jejich vaření ve slupce. Příprava tohoto receptu je rychlá a nenáročná. Prakticky musíte jen dbát na to, abyste nezapomněli brambory včas vyndat z hrnce.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg Brambory, malé a kulaté
- sůl
- máslo na podávání
- Petržel
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Brambory důkladně omyjte pod tekoucí vodou.
2. Krok
Vařte je pod pokličkou.
3. Krok
Vidličkou zjistěte, které z nich jsou uvařené.
4. Krok
Pak vodu slijte a nechte je v hrnci ještě 5 minut.
5. Krok
Podávejte je potřené máslem a posypané petrželkou.