INZERCE

Zdroj: stockfoodgmbh from Images Professionals GmbH

Brambory v popelu

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 12 ks Malé brambory Přidáno do
  • 1 ks Alobal Přidáno do
  • 2 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 kůrka Citronová kůrka Přidáno do
  • 1 štěpka Rozmarýn Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Připravte si drobné brambory, ty jsou pro tuto metodu nejlepší. Nemusíte je oloupat, jen důkladně omyjte. Pokud jsou větší, můžete je rozpůlit.

2. Krok

Předehřívejte oheň. Musíte mít dostatek žhavého popela, do kterého budete moci brambory ponořit.

3. Krok

Brambory omyjte, osušte a každý zabalte do alobalu. Důkladně zabalte tak, aby brambor byl ze všech stran dobře chráněn.

4. Krok

Zabalte brambor do alobalu spolu s olivovým olejem, citronovou kůrkou a rozmarýnem pro větší chutnost.

5. Krok

Brambory vložte do horkého popela a nechte je tam asi 2 hodiny. Doba vaření může záviset na velikosti brambor a intenzitě ohně.

6. Krok

Použijte dlouhé kleště, abyste brambory vytáhli z popela. Nechte je chvíli vychladnout, než je rozbalíte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty