INZERCE
Zdroj: MSPhotographic from Getty Images
Bramborové pyré s masem
Recept na snadnou a chutnou bramborovou kaši s krůtím masem, kterou máte na stole do hodiny.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 Krocan prsa
- 1 kg Brambory
- 1 šálek Mléko
- 4 lžíce Máslo
- Sůl, černý pepř
- 2 stroužky Česnek
- 150 ml Smetana na vaření
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
55 min.
1. Krok
Brambory omyjte, oloupejte, nakrájejte na menší kousky a dejte je do hrnce s vodou. Přidejte do vody trochu soli a vařte, dokud brambory nezměknou.
2. Krok
Očistěte krůtí stehna a nakrájejte je na menší kousky. Na pánvi rozpusťte máslo a přidejte nakrájené maso. Na středním ohni opékejte, dokud nezezlátne. Maso musí být dobře propečené, protože tak pokrm získá vynikající chuť.
3. Krok
Poté přidejte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Dochuťte solí a pepřem. Podlijte trochou vody a pod pokličkou vařte asi 20 minut.
4. Krok
Když jsou brambory měkké, slijte vodu, přidejte mléko, máslo a smetanu na vaření a brambory rozmačkejte.