Bramborové noky s parmskou šunkou, kapustou a vejcem
Chceš připravit rychlé, jednoduché a přitom luxusní jídlo, které ohromí každého? Tyhle bramborové noky s křupavou parmskou šunkou, jemně restovanou kapustou a dokonale připraveným vejcem jsou dokonalá kombinace chutí!
Ingredience
- 500 g bramborové noky
- 100 g parmské šunky
- 50 ml olivového oleje
- 100 g Růžičková kapusta
- 2 ks vaječných žloutků
- 50 g strouhaného parmezánu
- pepř a sůl
- 2 ks česnek
Nejnovější letáky
Postup
Na pánvi si rozehřejeme olivový olej.
Nakrájíme parmskou šunku na menší plátky a osmahneme ji na oleji do křupavá.
Přidáme nasekaný česnek a bramborové noky.
Pomalinku opekáme do zlatava.
Vaječné žloutky smíchame s vodou a strouhaným parmezánem.
Jakmile mámenoky opečené přidáme nakrájené kapustičky a opečemé do měkka.
Poté přidáme směs žloutku a sýru
A přilijeme prohodíme na pánvi aby vznikla krémová omáčka a noky se pěkně obalili dochutíme solí a pepřem. Solí opatrně neboť parmská šunka je již dost slaná.
Servirujeme kdo má rád více sýru použije i nastrouhaný parmazán na posypaní.
Dobrou chuť.