INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Vepřové rolky s kysaným zelím
Chutné vepřové rolky plněné kysaným zelím, které jsou vynikající pro všechny milovníky masa a zelí.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso a náplň
- 500 g Vepřové maso (řízky)
- 500 g kysané zelí
- 1 ks velká cibule
- 2 ks česnekové stroužky
- 100 g slanina
Omáčka
- 500 ml voda
- 1 čl mletá červená paprika
- 2 pl hladká mouka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Maso nakrájíme na řízky, rozbijeme, osolíme, opepříme a každý řízek obalíme v mouce.
2. Krok
Na pánvi opečeme na slanině nakrájenou cibuli a česnek, přidáme kyselé zelí a trochu dusíme.
3. Krok
Na maso položíme připravenou směs zelí a pevně jej zabalíme. Pak jej svážeme.
4. Krok
Rolády opečeme na pánvi ze všech stran.
5. Krok
Do pekáče dáme závitky, zalijeme vodou, přilejeme vodu, vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 ° C a pečeme 30 minut.
6. Krok
Omáčku zahustíme a přidáme mletou papriku. Omáčku pak přelijeme přes závitky a pečeme dalších 20 minut.
7. Krok
Podáváme hotové rohlíčky s bramborami.