INZERCE

Zdroj: Vedrana Sucic from Getty Images

Vepřové řízky v marinádě

Chutné a šťavnaté vepřové řízky namočené v marinádě. Perfektní volba pro rodinný oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Vepřové řízky

  • 4 kus Vepřové řízky Přidáno do

Marináda

  • 2 kus česnek Přidáno do
  • 1 čajová lžička Sušený rozmarýn Přidáno do
  • 1 čajová lžička sušený tymián Přidáno do
  • 2 PL Sójová omáčka Přidáno do
  • 2 PL olivový olej Přidáno do
  • 12 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
  • 12 čajová lžička Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Připravte si maso a marinádu.

2. Krok

Maso potlukejte, aby bylo tenčí. Z obou stran ho osolte a opepřete.

3. Krok

V míse smíchejte prolisovaný česnek, rozmarýn, tymián, sójovou omáčku a olivový olej.

4. Krok

Steaky dejte do misky s marinádou a marinujte je alespoň 3 hodiny v lednici.

5. Krok

Po marinování řízky opečte na pánvi z obou stran do zlatova.

6. Krok

Podávejte s přílohou dle chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty