INZERCE
Zdroj: Vedrana Sucic from Getty Images
Vepřové řízky v marinádě
Chutné a šťavnaté vepřové řízky namočené v marinádě. Perfektní volba pro rodinný oběd nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Vepřové řízky
- 4 kus Vepřové řízky
Marináda
- 2 kus česnek
- 1 čajová lžička Sušený rozmarýn
- 1 čajová lžička sušený tymián
- 2 PL Sójová omáčka
- 2 PL olivový olej
- 1⁄2 čajová lžička mletý černý pepř
- 1⁄2 čajová lžička Sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Připravte si maso a marinádu.
2. Krok
Maso potlukejte, aby bylo tenčí. Z obou stran ho osolte a opepřete.
3. Krok
V míse smíchejte prolisovaný česnek, rozmarýn, tymián, sójovou omáčku a olivový olej.
4. Krok
Steaky dejte do misky s marinádou a marinujte je alespoň 3 hodiny v lednici.
5. Krok
Po marinování řízky opečte na pánvi z obou stran do zlatova.
6. Krok
Podávejte s přílohou dle chuti.