INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Vepřové maso po čínsku
Šťavnaté vepřové maso po čínsku ve sladkokyselé omáčce, které se skvěle hodí k vařenému tarhoňu nebo rýži.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g vepřového masa
- 3 kus Peppers
- 1 kus červená cibule
- 2 stroužky Česnek
- 50 g sójová omáčka
- 2 lžíce Rýžové víno
- 2 lžíce Cukr
- 2 lžíce Kukuřičný škrob
- Olej na opékání
- Sůl, mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Maso nakrájejte na menší kostky a osolte a opepřete. Poté ho obalte v kukuřičném škrobu.
2. Krok
Pak na pánvi osmahněte maso dozlatova, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek a smažte dalších několik minut.
3. Krok
K masu přidejte nakrájené papriky, sójovou omáčku, cukr a rýžové víno. Všechny tyto ingredience smíchejte a vařte asi 15 až 20 minut.
4. Krok
Pokud chcete omáčku zahustit, přidejte trochu vody smíchané s kukuřičným škrobem.