INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Vepřové maso po čínsku

Šťavnaté vepřové maso po čínsku ve sladkokyselé omáčce, které se skvěle hodí k vařenému tarhoňu nebo rýži.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 3 kus Peppers Přidáno do
  • 1 kus červená cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 50 g sójová omáčka Přidáno do
  • 2 lžíce Rýžové víno Přidáno do
  • 2 lžíce Cukr Přidáno do
  • 2 lžíce Kukuřičný škrob Přidáno do
  • Olej na opékání Přidáno do
  • Sůl, mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Maso nakrájejte na menší kostky a osolte a opepřete. Poté ho obalte v kukuřičném škrobu.

2. Krok

Pak na pánvi osmahněte maso dozlatova, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek a smažte dalších několik minut.

3. Krok

K masu přidejte nakrájené papriky, sójovou omáčku, cukr a rýžové víno. Všechny tyto ingredience smíchejte a vařte asi 15 až 20 minut.

4. Krok

Pokud chcete omáčku zahustit, přidejte trochu vody smíchané s kukuřičným škrobem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Zelí

164 recepty

Dezert

1887 recepty

Těstoviny

303 recepty

Smažené

489 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Oběd

2806 recepty