INZERCE

Zdroj: NRedmond from Getty Images Signature

Vepřová panenka na přírodně s rýží

Jednoduchý recept na vepřovou panenku připravenou na přírodní způsob s šťavnatou rýží.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Maso a marináda

  • 800 g vepřová panenka Přidáno do
  • 2 ks česnek Přidáno do
  • 1 lžíce mletý černý pepř Přidáno do
  • 2 lžíce olej Přidáno do

Rýže

  • 2 šálky Rýže Přidáno do
  • 4 šálky voda Přidáno do
  • 1 lžíce sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Připravte panenku na marinování. Umyjte maso, očistěte od tuku, nakrájejte na plátky a posypte česnekem a kořením. Položte do misky, přidejte olej a nechte marinovat minimálně 30 minut.

2. Krok

Mezitím vařte rýži. Dejte 2 hrnky rýže do hrnce, přidejte 4 hrnky vody a lžičku soli. Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a nechte vařit asi 15 minut, nebo dokud rýže není měkká.

3. Krok

Na pánvi si rozpalte olej a přidejte marinované maso. Pečte z každé strany asi 5 minut, nebo dokud maso není hotové.

4. Krok

Nakonec podávejte pečené maso s rýží. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty