INZERCE
Zdroj: NRedmond from Getty Images Signature
Vepřová panenka na přírodně s rýží
Jednoduchý recept na vepřovou panenku připravenou na přírodní způsob s šťavnatou rýží.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso a marináda
- 800 g vepřová panenka
- 2 ks česnek
- 1 lžíce mletý černý pepř
- 2 lžíce olej
Rýže
- 2 šálky Rýže
- 4 šálky voda
- 1 lžíce sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Připravte panenku na marinování. Umyjte maso, očistěte od tuku, nakrájejte na plátky a posypte česnekem a kořením. Položte do misky, přidejte olej a nechte marinovat minimálně 30 minut.
2. Krok
Mezitím vařte rýži. Dejte 2 hrnky rýže do hrnce, přidejte 4 hrnky vody a lžičku soli. Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a nechte vařit asi 15 minut, nebo dokud rýže není měkká.
3. Krok
Na pánvi si rozpalte olej a přidejte marinované maso. Pečte z každé strany asi 5 minut, nebo dokud maso není hotové.
4. Krok
Nakonec podávejte pečené maso s rýží. Dobrou chuť!