INZERCE

Zdroj: Roman Bjuty from Getty Images

Vepřová panenka na pánvi

Vepřová panenka na pánvi je jedno z mých nejoblíbenějších pokrmů. Připravuji ho často pro svou rodinu a přátele a vždy se setkává s nadšením.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřová panenka Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 větvičky rozmarýnu Přidáno do
  • 100 g masla Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • mletý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Začneme tím, že si očistíme vepřovou panenku od šlach a tuku. Maso osolíme a opepříme. Na pánev dejte polovinu másla a rozehřejte ho na středním plameni. Panenku opečte ze všech stran dozlatova. Toto je důležité, jelikož tak získá krásnou zlatavou barvu a zachová si šťávu uvnitř.

2. Krok

Pokud máte rádi česnek a rozmarýn, přidejte je k masu. Já je osobně miluju, a tak je používám při každé příležitosti. Po opečení vložte maso do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečte zhruba 10 minut.

3. Krok

Když je maso hotové, vyjměte ho z trouby a nechejte ho na chvíli odpočívat.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty