INZERCE

Zdroj: arfo from Getty Images

Těstoviny s kysaným zelím a mletým masem

Tradiční slovenské jídlo, které rádi připravujeme ve dnech, kdy jsme všichni doma.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 400 g Těstoviny Přidáno do
  • 500 g Mleté maso Přidáno do
  • 500 g Kysané zelí Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • máslo Přidáno do
  • Sladká paprika Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • černý pepř Přidáno do
  • Trochu vody Přidáno do
INZERCE

Postup

50 min.
1. Krok

Na pánvi s trochou másla osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.

2. Krok

Přidejte k němu mleté maso, osolte a vše promíchejte. Maso osmažte dohněda.

3. Krok

K masu přidejte nadrobno nasekaný česnek a sladkou papriku. Promíchejte a nechte chvíli dusit.

4. Krok

Poté přidejte kysané zelí, promíchejte a zalijte vodou. Nechte vše řádně povařit.

5. Krok

Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Já dávám přednost al dente.

6. Krok

Po uvaření těstoviny slijte a smíchejte je se zelím.

7. Krok

Hotový pokrm se podle chuti osolí a opepří a může se podávat na stůl.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty