INZERCE

Zdroj: arfo from Getty Images

Těstoviny s kysaným zelím a mletým masem

Tradiční slovenské jídlo, které rádi připravujeme ve dnech, kdy jsme všichni doma.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 400 g Těstoviny Přidáno do
  • 500 g Mleté maso Přidáno do
  • 500 g Kysané zelí Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • máslo Přidáno do
  • Sladká paprika Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • černý pepř Přidáno do
  • Trochu vody Přidáno do
INZERCE

Postup

50 min.
1. Krok

Na pánvi s trochou másla osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.

2. Krok

Přidejte k němu mleté maso, osolte a vše promíchejte. Maso osmažte dohněda.

3. Krok

K masu přidejte nadrobno nasekaný česnek a sladkou papriku. Promíchejte a nechte chvíli dusit.

4. Krok

Poté přidejte kysané zelí, promíchejte a zalijte vodou. Nechte vše řádně povařit.

5. Krok

Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Já dávám přednost al dente.

6. Krok

Po uvaření těstoviny slijte a smíchejte je se zelím.

7. Krok

Hotový pokrm se podle chuti osolí a opepří a může se podávat na stůl.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Dorty

313 recepty

Smažené

485 recepty

Pečivo

514 recepty

Zavařené

369 recepty

Saláty

264 recepty

Droždí

242 recepty

Oběd

2754 recepty

Dýně

49 recepty

Levná jídla

688 recepty