INZERCE
Zdroj: arfo from Getty Images
Těstoviny s kysaným zelím a mletým masem
Tradiční slovenské jídlo, které rádi připravujeme ve dnech, kdy jsme všichni doma.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 400 g Těstoviny
- 500 g Mleté maso
- 500 g Kysané zelí
- 1 ks cibule
- 2 stroužky Česnek
- máslo
- Sladká paprika
- sůl
- černý pepř
- Trochu vody
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
50 min.
1. Krok
Na pánvi s trochou másla osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.
2. Krok
Přidejte k němu mleté maso, osolte a vše promíchejte. Maso osmažte dohněda.
3. Krok
K masu přidejte nadrobno nasekaný česnek a sladkou papriku. Promíchejte a nechte chvíli dusit.
4. Krok
Poté přidejte kysané zelí, promíchejte a zalijte vodou. Nechte vše řádně povařit.
5. Krok
Mezitím uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Já dávám přednost al dente.
6. Krok
Po uvaření těstoviny slijte a smíchejte je se zelím.
7. Krok
Hotový pokrm se podle chuti osolí a opepří a může se podávat na stůl.