INZERCE
Zdroj: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení
Tatrankové pracny
Tradiční tatrankové pračny, které se hodí na vánoční stůl.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Pracny:
- 360 g hladká mouka
- 2 kus vejce
- 100 g moučkový cukr
- 250 g tuk
- 5 kus tatranka keks
- 2 kus sojový suk
Na obalení:
- moučkový cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Tuk nastrouhejte na hrubém struhadle.
2. Krok
Tatranku a sójový suk rozemelte v mixéru.
3. Krok
Všechny ingredience smíchejte dohromady a vzniklé hladké těsto nechte alespoň 2 hodiny v chladu.
4. Krok
Těstem naplníme formy a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 15 minut.
5. Krok
Ještě teplé pracny vyjmeme z formiček a obalíme je v cukru.