INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/sVD_V_K7RA5ePweJ9vC3/10d938cf37fb277fac8818e05daf56.jpeg)
Stroganov z hřibů s rýží
Zdravý recept, který potěší každého milovníka hřibů.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 670 g čerstvé šampiňóny
- 40 ml olej
- 1 cibule
- 300 ml voda
- 130 g kečup
- 100 ml zakysaná smetana
- 3 Malé nakládané okurky
- 3 Stroužky česneku
- 15 g Hladká špaldová mouka
- sůl
- Sladká mletá paprika
- mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené šampiňony a osmahneme, dokud nepustí vodu. Můžeme přidat kapku vody, aby se nespálila cibule. Přidáme nadrobno nakrájenou kyselou okurku, červenou mletou papriku, mleté koření a ještě chvíli podusíme.
2. Krok
V míse smícháme zbytek vody, smetanu na vaření, kečup a mouku a polejeme to na šampiňony. Vaříme chviličku, omáčka nám trochu zhoustne a už jen dochutíme podle vlastní chuti, můžeme přidat trochu vegety. Podáváme s rýží, posypáme sýrem. Dobrou chuť.