INZERCE

Zdroj: Madeleine_Steinbach from Getty Images

Šťáva z kapusty

Šťáva z kapusty je zdravou a energetickou alternativou tradičních nápojů. Je bohatá na vitamíny a minerály a nejenže zlepšuje trávení, ale také posiluje imunitní systém.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 1 ks Jablko Přidáno do
  • 1 ks Jablko Přidáno do
  • 1 ks okurka Přidáno do
  • Svazek kapusty Přidáno do
  • Šťáva z poloviny citronu Přidáno do
  • Sklenice vody Přidáno do
  • Med podle chuti (nepovinné) Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Kapustu důkladně omyjte a osušte.

2. Krok

Jablko omyjte, rozkrojte na čtvrtiny a odstraňte jádřinec.

3. Krok

Okurku omyjte a nakrájejte na kousky.

4. Krok

Všechny ingredience vložte do mixéru.

5. Krok

Přidejte citronovou šťávu, vodu a případně med.

6. Krok

Přísady rozmixujte dohladka.

7. Krok

Šťávu přeceďte přes síto, abyste se zbavili zbytků kapusty.

8. Krok

Podávejte ihned po přípravě, abyste zachovali co nejvíce vitamínů a minerálů.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty