INZERCE
Zdroj: Madeleine_Steinbach from Getty Images
Šťáva z kapusty
Šťáva z kapusty je zdravou a energetickou alternativou tradičních nápojů. Je bohatá na vitamíny a minerály a nejenže zlepšuje trávení, ale také posiluje imunitní systém.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 1 ks Jablko
- 1 ks Jablko
- 1 ks okurka
- Svazek kapusty
- Šťáva z poloviny citronu
- Sklenice vody
- Med podle chuti (nepovinné)
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Kapustu důkladně omyjte a osušte.
2. Krok
Jablko omyjte, rozkrojte na čtvrtiny a odstraňte jádřinec.
3. Krok
Okurku omyjte a nakrájejte na kousky.
4. Krok
Všechny ingredience vložte do mixéru.
5. Krok
Přidejte citronovou šťávu, vodu a případně med.
6. Krok
Přísady rozmixujte dohladka.
7. Krok
Šťávu přeceďte přes síto, abyste se zbavili zbytků kapusty.
8. Krok
Podávejte ihned po přípravě, abyste zachovali co nejvíce vitamínů a minerálů.