INZERCE
Zdroj: ALLEKO for iStockPhotos
Salát z růžičkového kelu s pomerančem a vlašskými ořechy
Zdravý, křupavý salát z růžičkového kelu s pomeranči a vlašskými ořechy. Perfektní salát pro chladné období roku.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Salát
- 500 g Růžičková kapusta
- 2 pomeranče
- 100 g vlašské ořechy
Oblekání
- 2 KL olivový olej
- 1 KL citronová šťáva
- 1 stroužek česneku
- 1 Štipka sůl
- 1 Štipka pepř
- 2 KL Balsamico Ocet
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Na přípravu salátu z růžičkového zelí očistěte růžičkové zelí, rozpůlte ho a spařte ho v hrnci s vařící vodou. Pak scedíte a nechate vychladnout. Krátce opečte na oleji v pánvi.
2. Krok
Oloupeme pomeranče a nakrájíme je na plátky. Ořechy hrubě nakrájíme.
3. Krok
Pro dresink smíchejte olivový olej, citronovou šťávu, balzamikový ocet, rozdrcený česnek, sůl a pepř v malé míse.
4. Krok
Smíchejte květák, pomeranče a vlašské ořechy v velké salátové misce. Přidejte dresink a dobře promíchejte.
5. Krok
Před podáváním nechte krátkou dobu promíchat salát z růžičkové kapusty. Dobrou chuť!