INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/Ej1PgY3lLtayhlfVyb12/b377aef54fdcffc63234c1a44d846a.png)
Rýchly hrnkový perník
Nejchutnější a nejlepší perník na světě.
INZERCE
Ingredience
porce
15
Těsto
- 2 hrnky polohrubá mouka
- 1 hrnek krystalový cukr
- 1 hrnek mléko
- 1 kus vejce
- 1 kus prášek do pečiva
- 1 čajová lžička perníkový prášek
- 1 polévková lžíce kakao
- 100 ml slunečnicový olej
Nádivka
- 200 g Rybízový džem
Poleva
- 200 g vaření čokolády
- 50 g máslo
- 1 polévková lžíce mléko
- 1 čajová lžička slunečnicový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
POSTUP: Všechny ingredience smíchejte dohromady. Těsto nalijte na plech a pečte asi 25 minut při 180 stupních.
2. Krok
Ještě teplý koláč potřete rybízovou marmeládou.
3. Krok
Máslo dejte do hrnce a rozpusťte ho. Přidejte nasekanou čokoládu, mléko a olej.
4. Krok
Když se čokoláda rozpustí, přelijte ji přes koláč a rozetřete ji do všech stran.
5. Krok
OBSLUHA: Podávejte perník s kávou jako dezert.
6. Krok
"Zpomalte a vychutnejte si tento sladký okamžik."