INZERCE

Zdroj: Canva

Roquefortová omáčka

Roquefortová omáčka je bohatá a intenzivní omáčka, která se připravuje z roquefortu, plísňového sýra s charakteristickou ostrou chutí a výraznou vůní.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 100 g roquefortu Přidáno do
  • 200 ml smetany ke šlehání Přidáno do
  • 1 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 pinch pepře Přidáno do
  • 1 lžička dijonské hořčice Přidáno do
  • čerstvý kopr na ozdobu Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Rozdrobte roquefort najemno a dejte ho do mísy.

2. Krok

Přidejte smetanu ke šlehání a znovu promíchejte, dokud vše nebude pěkně hladké.

3. Krok

Oloupejte a nadrobno nasekejte česnek.

4. Krok

Přidejte nastrouhaný česnek, pepř a dijonskou hořčici.

5. Krok

Smíchejte všechny ingredience, dokud nevznikne hladká a homogenní omáčka.

6. Krok

Podávejte v malých miskách s čerstvým koprem na ozdobu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Dorty

313 recepty

Smažené

485 recepty

Pečivo

515 recepty

Dýně

49 recepty

Oběd

2754 recepty

Saláty

264 recepty

Droždí

242 recepty

Levná jídla

688 recepty

Zavařené

369 recepty