INZERCE

Zdroj: Canva

Roquefortová omáčka

Roquefortová omáčka je bohatá a intenzivní omáčka, která se připravuje z roquefortu, plísňového sýra s charakteristickou ostrou chutí a výraznou vůní.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 100 g roquefortu Přidáno do
  • 200 ml smetany ke šlehání Přidáno do
  • 1 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 pinch pepře Přidáno do
  • 1 lžička dijonské hořčice Přidáno do
  • čerstvý kopr na ozdobu Přidáno do
INZERCE

Postup

10 min.
1. Krok

Rozdrobte roquefort najemno a dejte ho do mísy.

2. Krok

Přidejte smetanu ke šlehání a znovu promíchejte, dokud vše nebude pěkně hladké.

3. Krok

Oloupejte a nadrobno nasekejte česnek.

4. Krok

Přidejte nastrouhaný česnek, pepř a dijonskou hořčici.

5. Krok

Smíchejte všechny ingredience, dokud nevznikne hladká a homogenní omáčka.

6. Krok

Podávejte v malých miskách s čerstvým koprem na ozdobu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty