INZERCE

Zdroj: Unsplash

Pomalu pečený vepřový bůček

Pomalu pečený vepřový bůček, krásně šťavnatý a měkký. Toto je snadný recept, který potřebuje jen krátkou přípravu a poté 3 hodiny v troubě. Ideální na nedělní oběd i narozeninové oslavy.

INZERCE
Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Recept najdete v tomto článku

Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Ingredience

porce
8
  • 112 kg vepřového bůčku Přidáno do
  • 14 šálku hořčice Přidáno do
  • 14 šálku medu Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 1 lžička soli Přidáno do
  • 1 lžička pepře Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 150°C. Smíchejte hořčici, med, olivový olej, sůl, pepř a česnek v misce.

2. Krok

Potřete směsí vepřový bůček. Položte maso na pečící plech s vysokými stranami. Pečte po dobu 3 hodin nebo dokud teplota masa na nejtlustším místě nedosáhne 63°C. Před podáváním nechte maso odpočinout po dobu 10 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty