INZERCE

Zdroj: Akalashnikov00 from Getty Images

Pohankový chléb

Pohankový chléb je chutné, zdravé a bezlepkové řešení pro ty, kteří hledají alternativy k tradičním výrobkům z pšeničné mouky. Ideální k snídani nebo jako příloha k polévce.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 500 g Pohanka Přidáno do
  • 1 hrnek teplé vody Přidáno do
  • 1 štipka Soli Přidáno do
  • 2 lžíce Lněného oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Smíchejte pohankovou kaši s teplou vodou a solí a pak ji odložte na 2 hodiny.

2. Krok

Po dvou hodinách přidejte lněný olej, promíchejte a rozmixujte na hladké těsto.

3. Krok

Přesuňte těsto do pekáčku a poté ho vložte do předehřáté trouby a pečte po dobu 40 minut při teplotě 180 stupňů Celsia.

4. Krok

Po upečení chleba vyjmout z trouby a nechat vychladnout, než ho nakrájíme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty