INZERCE
Zdroj: Vladimir Mironov from Canva
Pečené jehněčí plece
Tento recept na pečené jehněčí plece s rozmarýnem a tymiánem je skvělá volba pro originální večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso
- 1 kus Jehněčí plecko
- 2 čajové lžičky sůl
- 1 čajová lžička mletý černý pepř
Olej a bylinky
- 2 lžíce olivový olej
- 2 čajové lžičky Čerstvý rozmarýn
- 2 čajové lžičky čerstvý tymián
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 200°C.
2. Krok
Osolte a okořeňte maso.
3. Krok
Maso potřete olivovým olejem.
4. Krok
Osypte maso rozmarýnem a tymiánem.
5. Krok
Vložte maso do trouby a pečte 2 hodiny, dokud není maso do zlatova upečené.
6. Krok
Nezapomeňte maso při pečení několikrát pokapat šťávou z pečení.