INZERCE

Zdroj: Vladimir Mironov from Canva

Pečené jehněčí plece

Tento recept na pečené jehněčí plece s rozmarýnem a tymiánem je skvělá volba pro originální večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Maso

  • 1 kus Jehněčí plecko Přidáno do
  • 2 čajové lžičky sůl Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do

Olej a bylinky

  • 2 lžíce olivový olej Přidáno do
  • 2 čajové lžičky Čerstvý rozmarýn Přidáno do
  • 2 čajové lžičky čerstvý tymián Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200°C.

2. Krok

Osolte a okořeňte maso.

3. Krok

Maso potřete olivovým olejem.

4. Krok

Osypte maso rozmarýnem a tymiánem.

5. Krok

Vložte maso do trouby a pečte 2 hodiny, dokud není maso do zlatova upečené.

6. Krok

Nezapomeňte maso při pečení několikrát pokapat šťávou z pečení.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty