INZERCE

Zdroj: Canva

Pečená jehněčí kýta

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 ks jehněčí kýta Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 4 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 5 ks šalvěj Přidáno do
  • 2 větvičky Rozmarýn Přidáno do
  • 1 l mléko Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

250 min.
1. Krok

Jehnecí stehno namočíme celé do mléka. Osolíme ho a necháme 2 dny v lednici odpočívat.

2. Krok

Poté jehněčí stehno umyjeme a dáme do velkého pekáče spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Na vrch položíme rozmarýn se šalvějí.

3. Krok

Jehněčí stehno podlijeme vodou a pečeme nejprve 20 minut na 220°C. Poté teplotu snížíme na 140°C a stehno pečeme 4 hodiny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty