INZERCE

Zdroj: Canva

Pečená jehněčí kýta

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 2 ks jehněčí kýta Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 4 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 5 ks šalvěj Přidáno do
  • 2 větvičky Rozmarýn Přidáno do
  • 1 l mléko Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

250 min.
1. Krok

Jehnecí stehno namočíme celé do mléka. Osolíme ho a necháme 2 dny v lednici odpočívat.

2. Krok

Poté jehněčí stehno umyjeme a dáme do velkého pekáče spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Na vrch položíme rozmarýn se šalvějí.

3. Krok

Jehněčí stehno podlijeme vodou a pečeme nejprve 20 minut na 220°C. Poté teplotu snížíme na 140°C a stehno pečeme 4 hodiny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty