INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/PkaFMdMlSTBe14AbPJ82/ff63acb6129bd13614c44199771d70.jpeg)
Zdroj: Pixabay: ReinhardThrainer
Pečená husa v celku
Jedním z hlavních prvků tradičního vánočního stolu je pečená husa v celku. Je to úžasný přírodní jev, kdy celou husu pečeme najednou. To nejen vypadá skvěle, ale také chutná vynikající. Toto je dobrý recept, který zachovává původní chutě a maso bude co nejměkčí.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 1 všechny kachna
- 2 Eye Cibule
- 1 gerezd česnek
- 1 polévková lžíce sůl
- 1 čajová lžička Text: polévka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
180 min.
1. Krok
1. krok: Příprava husy
2. Krok
2. krok: Očištění cibule a česneku a vložení do husy
3. Krok
3. krok: Kořenění husy solí a pepřem
4. Krok
4. krok: Umístění husy do trouby a pečení při 180 stupňů po dobu 3 hodin
5. Krok
5. krok: Podávání a krájení husy