INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/ht8bCzxshGZcdp_8OEU3/36e5d80574567edc7a8f2c8580dd24.jpeg)
Ovocný zákusek s želatinou a tvarohem
Tvarohový korpus s ovocným želé.
INZERCE
Ingredience
porce
6
KOŠ
- 500 g hrudkovitý tvaroh
- 2 kus vejce
- 1 kus vanilkový pudink
- 3 pl Sladidlo
OVOCE ŽELÉ
- 200 g Mražené bobule ovoce
- 1 ks červená želé Dr Oetker
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
TEXT: Vše smícháme dohromady a dáme péct. 170°C/přibližně 40 min.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/ht8bCzxshGZcdp_8OEU3/1c28bc7d83e90c01ca468250372281.jpeg)
2. Krok
OVOCNÉ ŽELÉ: Ovoce skládáme na již vychlazený korpus.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/ht8bCzxshGZcdp_8OEU3/2f92035989691b99b32e24e28aff61.jpeg)
3. Krok
Připravíme si želatinu podle návodu (do 250ml vody nasypeme želatinový prášek a 2 lžíce cukru, vaříme asi 1 min., sundáme z plotny a mícháme do zhoustnutí) a mírně vychlazenou ji nalijeme na ovoce. Dáme aspoň na hodinu do lednice.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/ht8bCzxshGZcdp_8OEU3/43af4077962764fd952c89a7a7226b.jpeg)