INZERCE

Zdroj: brazzo via GettyImages

Omáčka z bílého vína k rybám nebo mořským plodům

Tato omáčka z bílého vína je rafinovaným doplňkem, který se skvěle hodí k rybám, mořským plodům a bílému masu. Snadno se připravuje a každému pokrmu dodá eleganci a chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 250 ml bílé víno Přidáno do
  • 2 jemné Nakrájená šalotka Přidáno do
  • 200 ml Cream Přidáno do
  • 2 Tablespoon máslo Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • 1 KL citronová šťáva Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Pro recept na omáčku z bílého vína rozpusťte máslo na pánvi na mírném ohni. Přidejte nakrájenou šalotku a smažte ji, dokud nezměkne.

2. Krok

Do pánve nalijte bílé víno a zvyšte teplotu, aby se vařilo.

3. Krok

Snižte teplotu a vařte 10 minut, dokud se víno nezredukuje přibližně na polovinu.

4. Krok

Přidejte smetanu a pokračujte v míchání, dokud omáčka nezačne houstnout.

5. Krok

Omáčku z bílého vína ochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Omáčku z bílého vína podávejte horkou na vybraném pokrmu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty