INZERCE

Zdroj: brazzo via GettyImages

Omáčka z bílého vína k rybám nebo mořským plodům

Tato omáčka z bílého vína je rafinovaným doplňkem, který se skvěle hodí k rybám, mořským plodům a bílému masu. Snadno se připravuje a každému pokrmu dodá eleganci a chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 250 ml bílé víno Přidáno do
  • 2 jemné Nakrájená šalotka Přidáno do
  • 200 ml Cream Přidáno do
  • 2 Tablespoon máslo Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • 1 KL citronová šťáva Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Pro recept na omáčku z bílého vína rozpusťte máslo na pánvi na mírném ohni. Přidejte nakrájenou šalotku a smažte ji, dokud nezměkne.

2. Krok

Do pánve nalijte bílé víno a zvyšte teplotu, aby se vařilo.

3. Krok

Snižte teplotu a vařte 10 minut, dokud se víno nezredukuje přibližně na polovinu.

4. Krok

Přidejte smetanu a pokračujte v míchání, dokud omáčka nezačne houstnout.

5. Krok

Omáčku z bílého vína ochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Omáčku z bílého vína podávejte horkou na vybraném pokrmu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty