INZERCE

Obrácené vepřové řízky z trouby

Velmi rádi připravujeme tyto šťavnaté obrácené vepřové řízky, nazývají se obrácené, protože se nejprve obalí ve strouhance a poté v vejci. Jsou nádherně jemné a velmi šťavnaté. V kombinaci s čerstvou zeleninou jsou vynikající.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 g Vykostěné vepřové karé Přidáno do
  • 5 pl olej Přidáno do
  • 1 pl Mléko Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • černé mleté pepř Přidáno do
  • strouhanka Přidáno do
  • Trochu vývaru Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Maso umyjeme a nakrájíme na jednotlivé řízky. Důkladně vyklepeme, ochutíme solí a kořením.

2. Krok

Připravíme si dvě misky, do jedné nasypeme strouhanku. Ve druhé vyšleháme vejce spolu s mlékem, ochutíme solí.

3. Krok

Nejdříve řízek důkladně obalíme v strouhance, pak ho přendáme do vejce a hned opečeme do zlata na rozpáleném oleji. Všechny opečené řízky přendáme do pekáčku. Podlijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů přibližně 30 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty