INZERCE
Zdroj: Pixabay
Nejlepší roštěná na houbách
Připravte si skvělý hlavní chod ve formě hovězí roštěná na houbách. Maso je v tomto receptu krásně naložené a v podobě naší směsi ingrediencí získá jedinečnou chuť a šťavnatost. Houby jsou výborným doplňkem, který dodá jídlu osobitost.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 kousky roštěné
- 4 velké žampiony
- 2 stroužky česneku
- kousek másla
- sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
- 150 ml smetany na vaření
- 1 lžička hovězího vývaru
- olej na smažení
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Roštěné si osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a roštěné na něm z obou stran opečeme.
2. Krok
Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Na další pánvi rozpustíme máslo, přidáme nasekaný česnek a houby. Osolíme, opepříme a podusíme.
3. Krok
K houbám přidáme smetanu a hovězí vývar, promícháme a chvíli povaříme.
4. Krok
Roštěné vložíme zpět na pánev s houbami a omáčkou, pokryjeme poklicí a necháme asi 15 minut dusit.
5. Krok
Podáváme s bramborovou přílohou nebo rýží.