INZERCE
Zdroj: stockfoodgmbh from Images Professionals GmbH
Mokrá mramorová bábovka
Připravte si lahodnou mokrou mramorovou bábovku.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 200 g Mouka
- 150 g cukr
- 200 g máslo
- 4 ks vejce
- 1 ks prášek do pečiva
- 2 Lžíce Vanilkový extrakt
- 2 Lžíce kakao
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180 °C.
2. Krok
Máslo na pokojové teplotě vyšlehejte s cukrem do pěny. Postupně přidejte vejce a důkladně promíchejte.
3. Krok
Přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva a vanilkový extrakt. Dobře promíchejte.
4. Krok
Polovinu těsta oddělte a přidejte kakao. Promíchejte, abyste získali čokoládové těsto.
5. Krok
Vymažte a vysypejte moukou formu na bábovku. Do formy nalejte na střídačku vanilkové a čokoládové těsto.
6. Krok
Pečte 45-60 minut, nebo dokud není bábovka pečená (zkuste zapíchnout špejli, pokud na ní nezůstane těsto, je bábovka hotová).
7. Krok
Nechejte bábovku vychladnout a poté ji opatrně vyndejte z formy.
8. Krok
Po vychladnutí ju posypte práškovým cukrem.