INZERCE
Zdroj: milanfoto from Getty Images Signaturre
Marinované vepřové kotlety
Vepřové kotlety v super marinádě z červeného vína, medu, olivového oleje, česneku a sójové omáčky.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 ks Vepřové řízky
- 1 ks bobkový list
- 1 lžíce Mletý černý pepř
- 3 stroužky Česnek
- 1 lžíce Soli
- 100 ml sójová omáčka
- 100 ml Olivový olej
- 50 ml červené víno
- 2 lžíce Med
- 1⁄2 šálky Koření na grilované maso
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
240 min.
1. Krok
Kotlety očistěte a nakrájejte na menší kousky. Vložte je do mísy.
2. Krok
Přidejte všechny ostatní přísady a dobře promíchejte. Doporučuji míchat nudle rukama, aby se všechny chutě dobře spojily. Maso by mělo být zcela pokryto marinádou.
3. Krok
Mísu přikryjte a nechte maso marinovat v chladničce alespoň 3 hodiny, nejlépe však přes noc. Nezapomeňte maso během této doby alespoň jednou promíchat.
4. Krok
Marinované kotlety pak můžete připravit na grilu nebo na pánvi. Grilujte je asi 5 minut z každé strany.