INZERCE

Lotus cheesecake nepečený

Lotus cheesecake z mascarpone nepečený s oblíbenými Lotus sušenkami a krémovou náplní ohromíte své hosty při jakékoliv slavnostní příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 200 g Lotus sušenek Přidáno do
  • 100 g masla Přidáno do
  • 500 g kremového sýra (Philadelphia ideálně) Přidáno do
  • 200 g šlehačky Přidáno do
  • 100 g cukru Přidáno do
  • 1 vanilka cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Rozdrcené Lotus sušenky smícháme s rozpuštěným máslem a tuto směs vytlačíme na dno výškově nastavitelné formy. Zchladíme.

2. Krok

Želatinu namočíme podle pokynů na obale.

3. Krok

Ve větší míse smícháme kremový sýr, cukr a vanilkový cukr.

4. Krok

Šlehačku vyšleháme do tuha a opatrně vmícháme do sýrové směsi.

5. Krok

Želatinu vymačkáme a rozpustíme v malém množství vody. Po vychladnutí ji vmícháme do náplně a celou náplň rozprostřeme na zchladlý korpus.

6. Krok

Dort necháme ztuhnout v lednici minimálně na 4 hodiny, ideálně však přes noc.

7. Krok

Před podáváním cheesecake ozdobíme rozdrcenými Lotus sušenkami a lížičkou Lotus krému. Lotuskový cheesecake nepečený je hotový!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Zavařené

369 recepty

Pečivo

513 recepty

Mascarpone

128 recepty

Smažené

485 recepty

Těstoviny

296 recepty

Oběd

2741 recepty

Saláty

264 recepty

Dýně

49 recepty

Rýže

174 recepty

Večeře

2604 recepty

Rajčata

351 recepty

Levná jídla

682 recepty