INZERCE

Lotus cheesecake nepečený

Lotus cheesecake z mascarpone nepečený s oblíbenými Lotus sušenkami a krémovou náplní ohromíte své hosty při jakékoliv slavnostní příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 200 g Lotus sušenek Přidáno do
  • 100 g masla Přidáno do
  • 500 g kremového sýra (Philadelphia ideálně) Přidáno do
  • 200 g šlehačky Přidáno do
  • 100 g cukru Přidáno do
  • 1 vanilka cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Rozdrcené Lotus sušenky smícháme s rozpuštěným máslem a tuto směs vytlačíme na dno výškově nastavitelné formy. Zchladíme.

2. Krok

Želatinu namočíme podle pokynů na obale.

3. Krok

Ve větší míse smícháme kremový sýr, cukr a vanilkový cukr.

4. Krok

Šlehačku vyšleháme do tuha a opatrně vmícháme do sýrové směsi.

5. Krok

Želatinu vymačkáme a rozpustíme v malém množství vody. Po vychladnutí ji vmícháme do náplně a celou náplň rozprostřeme na zchladlý korpus.

6. Krok

Dort necháme ztuhnout v lednici minimálně na 4 hodiny, ideálně však přes noc.

7. Krok

Před podáváním cheesecake ozdobíme rozdrcenými Lotus sušenkami a lížičkou Lotus krému. Lotuskový cheesecake nepečený je hotový!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty