INZERCE
Zdroj: dusiowa from Getty Images
Kynutý rebarborový koláč
INZERCE
Ingredience
porce
8
Těsto
- 500 g rebarbora
- 200 g mouka hladká speciální
- 30 g krupicový cukr
- 100 ml mléko
- 70 g máslo
- 20 g kvasinky
- 1 ks vejce
- 1 polévková lžíce vanilkový cukr
- špetka soli
Posypka
- 225 g hrubá mouka
- 100 g krupicový cukr
- 150 g studené máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Do mísy si dejte mouku, cukr, vanilkový cukr a sůl. Dobře promíchejte.
2. Krok
V hrnci si rozpusťte máslo a přidejte mléko. Rozmíchejte a nechte trochu vychladnout.
3. Krok
Do misky s moukou přidejte vejce a droždí. Pak přidejte rozpuštěné máslo s mlékem a důkladně promíchejte.
4. Krok
Nechte těsto kynout v teple až 30 minut.
5. Krok
Mezitím si očistěte rebarboru a nakrájejte ji na menší kousky.
6. Krok
Vymažte formu na koláč a rovnoměrně do ní rozetřete těsto.
7. Krok
Na cestu dejte kousky rebarbory.
8. Krok
Posypka - hrubou mouku smícháme s cukrem. Máslo nakrájíme na kostky a prsty vypracujte posypku.
9. Krok
Rhubarb pie bake in the oven heated to 180 ° C for approximately 40 minutes.