INZERCE

Zdroj: dusiowa from Getty Images

Kynutý rebarborový koláč

INZERCE

Ingredience

porce
8

Těsto

  • 500 g rebarbora Přidáno do
  • 200 g mouka hladká speciální Přidáno do
  • 30 g krupicový cukr Přidáno do
  • 100 ml mléko Přidáno do
  • 70 g máslo Přidáno do
  • 20 g kvasinky Přidáno do
  • 1 ks vejce Přidáno do
  • 1 polévková lžíce vanilkový cukr Přidáno do
  • špetka soli Přidáno do

Posypka

  • 225 g hrubá mouka Přidáno do
  • 100 g krupicový cukr Přidáno do
  • 150 g studené máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Do mísy si dejte mouku, cukr, vanilkový cukr a sůl. Dobře promíchejte.

2. Krok

V hrnci si rozpusťte máslo a přidejte mléko. Rozmíchejte a nechte trochu vychladnout.

3. Krok

Do misky s moukou přidejte vejce a droždí. Pak přidejte rozpuštěné máslo s mlékem a důkladně promíchejte.

4. Krok

Nechte těsto kynout v teple až 30 minut.

5. Krok

Mezitím si očistěte rebarboru a nakrájejte ji na menší kousky.

6. Krok

Vymažte formu na koláč a rovnoměrně do ní rozetřete těsto.

7. Krok

Na cestu dejte kousky rebarbory.

8. Krok

Posypka - hrubou mouku smícháme s cukrem. Máslo nakrájíme na kostky a prsty vypracujte posypku.

9. Krok

Rhubarb pie bake in the oven heated to 180 ° C for approximately 40 minutes.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty