INZERCE
Zdroj: Copit from Getty Images
Kotlíkový guláš pro 10 lidí
Chutný kotlíkový guláš připravený pro 10 lidí.
INZERCE
Ingredience
porce
10
Hlavní suroviny
- 11⁄2 kg vepřové maso
- 500 g cibule
- 4 ks česnek
- 7 l voda
Zelenina
- 500 g mrkev
- 500 g Brambory
- 2 ks červená paprika
Koření a ostatní
- 2 čl sůl
- 2 čl červená paprika
- 2 čl Majoránka
- 1 čl Tymián
- 1 čl nové koření
- 1 čl bobkový list
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Maso nakrájíme na kousky, cibuli a česnek na drobno. Ve velkém hrnci na ohni orestujeme cibuli do zlatova, přidáme maso a necháme ho ztuhnout. Přidáme česnek, sůl, koření a zalejeme vodou.
2. Krok
Zatímco se maso dusí, připravíme zeleninu: mrkev, brambory, papriku nakrájíme na kostky. Přidáme ji do kastrolu a necháme dusit dalších 30-45 minut.
3. Krok
Na konci vaření ochutnáme a případně dochuťujeme. Podáváme horké, nejlépe s čerstvým chlebem.