INZERCE

Zdroj: yasuhiroamano from Getty Images

Kedlubnová polévka s vejcem

Jednoduchá a chutná kedlubnová polévka s vejcem na oběd nebo večeři, která je ideální pro teplé i chladné dny.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 kus kedlubny Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • petrželová nať Přidáno do
  • 112 l Zeleninový vývar Přidáno do
  • 2 kus vejce Přidáno do
  • 2 strouček česnek Přidáno do
  • 2 pl olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 12 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

V hrnci zahřejte olej a orestujte drobně nakrájenou cibuli a česnek až do zlatohněda.

2. Krok

Přidejte kedlubnu a pokračujte v restování dalších 5 minut.

3. Krok

Poté přilijeme zeleninový vývar a polévku necháme vařit na středním ohni přibližně 20 minut.

4. Krok

Přidejte koření podle chuti.

5. Krok

Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a vaříme ji ještě několik minut.

6. Krok

Kalejovou polévku sundáme z ohně a servírujeme s petrželovými lístky.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Oběd

2838 recepty

Rýže

176 recepty

Mascarpone

132 recepty

Saláty

271 recepty

Droždí

252 recepty

Pomazánky

200 recepty

Nepečené

204 recepty

Brokolice

72 recepty

Dýně

51 recepty

Zelí

166 recepty

Levná jídla

736 recepty