INZERCE
Zdroj: yasuhiroamano from Getty Images
Kedlubnová polévka s vejcem
Jednoduchá a chutná kedlubnová polévka s vejcem na oběd nebo večeři, která je ideální pro teplé i chladné dny.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 kus kedlubny
- 1 kus cibule
- petrželová nať
- 11⁄2 l Zeleninový vývar
- 2 kus vejce
- 2 strouček česnek
- 2 pl olej
- 1 čajová lžička sůl
- 1⁄2 čajová lžička mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
V hrnci zahřejte olej a orestujte drobně nakrájenou cibuli a česnek až do zlatohněda.
2. Krok
Přidejte kedlubnu a pokračujte v restování dalších 5 minut.
3. Krok
Poté přilijeme zeleninový vývar a polévku necháme vařit na středním ohni přibližně 20 minut.
4. Krok
Přidejte koření podle chuti.
5. Krok
Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a vaříme ji ještě několik minut.
6. Krok
Kalejovou polévku sundáme z ohně a servírujeme s petrželovými lístky.