INZERCE
Kaštanový cheesecake
Vynikající cheesecake, který je spojením krémové chuti sýra a kaštanu. Tento recept je ideální pro všechny slavnosti a oslavy.
INZERCE
Ingredience
porce
8
Tělo
- 200 g sušenky
- 100 g Rozpuštěné máslo
- 100 g Rozpuštěné máslo
Obsah
- 500 g měkký sýr
- 200 g cukr
- 3 ks Velká vejce
- 200 g kaštanové pyré
- 2 ks vanilkový cukr
Nářadí
- 100 g vaření čokolády
- 50 g máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Nejprve připravte těsto. Rozdrtit sušenky a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Směs rozetřete na dně formy a pečte 10 minut při teplotě 180 °C.
2. Krok
Mezitím připravte náplň. Smíchejte měkký sýr s cukrem a vanilkovým cukrem. Poté postupně přidávejte vejce. Nakonec přidejte kaštanové pyré.
3. Krok
Rozetřete náplň na upečený korpus a pečte dalších 60 minut při teplotě 160 °C. Poté nechte cheesecake vychladnout.
4. Krok
Na závěr připravte polevu. Rozpusťte čokoládu s máslem a polevu rozetřete na vychladlý cheesecake. Před podáváním cheesecake nechte v lednici alespoň 2 hodiny.