INZERCE
Kačí paštika
Chutná domácí paštika
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 cibule
- 100 g Olej
- 100 g Olej
- 50 g anglické slaniny
- 2 stroužky Česnek
- 1 Lžíce sušených hub
- 500 g Kachních jater můžete také kuřecí
- 150 ml červené víno suché
- Čerstvé Nebo sušený tymián
- čerstvě mletý černý pepř
- sůl dle chuti
- k Podání
- 3 bageta
- čerstvé ostružiny
- Černý rybíz džem
- černicovy
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
Slaninu a cibuli nakrájet nadrobno, osmažit na másle do zlata, vybrat ven a tuk nechat v hrnci a opeč na něm nadrobno nakrájené sušené houby a česnek asi minutu a sprudka opeč pečeně a přilij vino. Když už bude téměř odpařené, vrátíme do hrnce zpět část slaniny s cibulí (část necháme na dozdobení), odstavíme a do hladka rozmixujeme. Podáváme na opečenou bagetku, namažeme paštiku a na vrch dáme trochu džemu a ostružin a posypeme opečenou slaninku a cibulí, kterou jsme si nechali stranou. (Nebojte se kombinace chutí džem a paštika. Dokonale to ladí. Dobrou chuť