INZERCE
Zdroj: FB: Vaříme pečeme s chutí a společně
Jitrnice v troubě
Tradiční česká kuchyně nabízí širokou škálu pokrmů, které si zamilujete. Jeden z nich jsou jitrnice. Kombinace vepřového masa, koření a bylinek pečených do zlatova v troubě je neodolatelná. Toto je recept na domácí pečené jitrnice.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 jitrnice
- 2 Lžíce olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180°C. Plech natřete olejem a vložte do ní jitrnice. Pečte je asi 30 minut, nebo dokud nebudou zlaté a šťavnaté. Během pečení je občas otočte, aby se rovnoměrně propeklly.
2. Krok
Po upečení nechejte jitrnice na několik minut odpočívat, než je podáváte. Nejlépe chutnají teplé, posypané mletou paprikou a podávané s čerstvým chlebem.