INZERCE

Zdroj: FB: Vaříme pečeme s chutí a společně

Jitrnice v troubě

Tradiční česká kuchyně nabízí širokou škálu pokrmů, které si zamilujete. Jeden z nich jsou jitrnice. Kombinace vepřového masa, koření a bylinek pečených do zlatova v troubě je neodolatelná. Toto je recept na domácí pečené jitrnice.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 jitrnice Přidáno do
  • 2 Lžíce olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180°C. Plech natřete olejem a vložte do ní jitrnice. Pečte je asi 30 minut, nebo dokud nebudou zlaté a šťavnaté. Během pečení je občas otočte, aby se rovnoměrně propeklly.

2. Krok

Po upečení nechejte jitrnice na několik minut odpočívat, než je podáváte. Nejlépe chutnají teplé, posypané mletou paprikou a podávané s čerstvým chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Masové pokrmy

1377 recepty

Zelí

164 recepty

Dezert

1888 recepty

Smažené

490 recepty

Oběd

2807 recepty

Dorty

318 recepty

Těstoviny

303 recepty