INZERCE
Jehněčí s bramborami

Jehněčí s bramborami

V jednoduchosti je krása a tento recept je důkazem.

INZERCE

Ingredience

porce
5
  • 3 jehněčí kolínka Přidáno do
  • 2 kg malých brambor v celku Přidáno do
  • sůl pepř Přidáno do
  • 50 ml olivového oleje Přidáno do
  • šťáva z jednoho citronu Přidáno do
  • 200 ml vody na podlití já používám Pí vodu BCS Přidáno do
INZERCE

Postup

320 min.
1. Krok

1. Troubu předehřejte na maximum.

2. Krok

2. Jehněčí s bramborami dejte do zapékací mísy nebo na plech. Přidejte olivový olej, sůl, pepř, citronovou šťávu a promíchejte. Podlijte vodou.

3. Krok

3. Přiklopte poklopem nebo dejte na vrch pečící papír a přikryjte alobalem. Vložte do trouby a pečte na maximum cca 35-40’ do okamžiku, kdy maso zavoní. Pak, snižte teplotu na 170-180 stupňů a pečte do okamžiku, kdy maso změkne a nabere zlatavou barvu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty