INZERCE
Jehněčí s bramborami

Jehněčí s bramborami

V jednoduchosti je krása a tento recept je důkazem.

INZERCE

Ingredience

porce
5
  • 3 jehněčí kolínka Přidáno do
  • 2 kg malých brambor v celku Přidáno do
  • sůl pepř Přidáno do
  • 50 ml olivového oleje Přidáno do
  • šťáva z jednoho citronu Přidáno do
  • 200 ml vody na podlití já používám Pí vodu BCS Přidáno do
INZERCE

Postup

320 min.
1. Krok

1. Troubu předehřejte na maximum.

2. Krok

2. Jehněčí s bramborami dejte do zapékací mísy nebo na plech. Přidejte olivový olej, sůl, pepř, citronovou šťávu a promíchejte. Podlijte vodou.

3. Krok

3. Přiklopte poklopem nebo dejte na vrch pečící papír a přikryjte alobalem. Vložte do trouby a pečte na maximum cca 35-40’ do okamžiku, kdy maso zavoní. Pak, snižte teplotu na 170-180 stupňů a pečte do okamžiku, kdy maso změkne a nabere zlatavou barvu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty