INZERCE
Zdroj: FB: Homemade food
Jahodová bublanina z mražených jahod
INZERCE
Ingredience
porce
20
- 1 balení cottage sýr
- 2 hrnky hladká mouka
- 3 ks Vejce
- 3 lžíce Kukuřičný škrob
- 1⁄2 šálky Cukr
- 1⁄2 šálky mléka
- 1 pl Olej
- 1 pl Olej
- 1⁄2 pl Kypřící prášek
- kůra z citronu
- špetka soli
- mražené jahody
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180°C. Vymažte pekáč máslem a posypte moukou.
2. Krok
Oddělte bílky od žloutků a z bílků vyšlehejte tuhý sníh se špetkou soli.
3. Krok
Ve druhé misce smíchejte tvaroh s žloutky a cukrem.
4. Krok
Postupně k němu přidávejte kukuřičný škrob, mléko, olej a důkladně míchejte.
5. Krok
Poté do směsi přidejte prášek do pečiva a citronovou kůru.
6. Krok
Nakonec vložte bílka do směsi po částech.
7. Krok
Vylejte těsto do připravené formy a nasypete na ni jahody, které vyberete z mrazáku a necháte je rozmrazit.
8. Krok
Jahodovou bublaninu s tvarohem dejte péct do trouby na 25 až 30 minut.
9. Krok
Dokončený bublanina vyjměte z trouby a nechte ji na plechu vychladnout.