INZERCE
Zdroj: FB: Recepty co vařily naše babičky
Jablka s křenem
Jablka s křenem jsou po delší době nečekaně lahůdka, kterou jsem objevila při experimentech v kuchyni. Je to recept, který mi připomíná české tradice.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 kus středně velká jablka
- 1 kus menší kořen křenu
- 1 kus citron
- 4 Lžíce medu
- špetka soli
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Začneme tím, že si jablka oloupeme, zbavíme jader a nakrájíme na menší kousky.
2. Krok
Křen oloupeme a nastrouháme na jemno. Ke křenu přidáme šťávu z citronu, aby nám nezhněd, a zároveň aby chuť křenu byla ostřejší a příjemnější.
3. Krok
Jablka a nastrouhaný křen promícháme ve větší misce a dochutíme medem a špetkou soli.
4. Krok
Nechte všechny chutě pár minut promísit a poté podávejte jako přílohu k masu.