INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Hovězí zadní recept v troubě

Klasický recept na hovězí zadní pečené v celku, které je nádherně šťavnaté a plné chuti. Vhodné pro nedělní oběd nebo jakoukoli speciální příležitost.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 112 kg hovězí zadní Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 2 plátky slanina Přidáno do
  • 2 Lžíce olej Přidáno do
  • 3 ks bobkový list Přidáno do
  • 5 ks nové koření Přidáno do
  • 500 ml voda Přidáno do
  • 2 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 160°C.

2. Krok

Hovězí zadní osolte, opepřete a obalte pokrájenou slaninou. Na pánvi na oleji z obou stran krátce opečte.

3. Krok

Do pekáče vložte nakrájenou cibuli a na ni položte opečené maso, přidejte bobkový list, nové koření a vodu.

4. Krok

Pekáč vložte do předehřáté trouby a pečte cca 2,5–3 hodiny. Během pečení maso občas polijte výpekem.

5. Krok

Hotové maso vyjměte z pekáče, nechejte chvíli odpočinout a pak krájejte na plátky. Podávejte s omáčkou z výpeku a vaším oblíbeným přílohou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty