INZERCE

Zdroj: gkrphoto from Getty Images

Houby v octě

Recept na vynikající houby v octě, které se hodí jako příloha k hlavnímu jídlu.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Houby

  • 1 kg Malých hub (např. šampiňonů) Přidáno do

Ocetní zálivka

  • 12 l Uložit přeložený text Přidáno do
  • 112 l vody Přidáno do
  • 2 ks bobkové listy Přidáno do
  • 5 ks Text anglického jazyka Přidáno do
  • 1 hrnek Cukr Přidáno do
  • 1 hrnek sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

150 min.
1. Krok

Připravte houby, umyjte je a očistěte nožem. Poté je vařte v mírně osolené vodě po dobu asi 20 minut.

2. Krok

Při vaření hub připravte nálev. V hrnci přiveďte k varu vodu s octem, přidejte cukr, sůl, bobkové listy a nové koření. Vařte na středním ohni asi 15 minut.

3. Krok

Když jsou houby připravené, sceďte je a vložte do sklenic.

4. Krok

Přelij houby horkým nálevem, dobře uzavři sklenice a odlož na chladné, tmavé místo na minimálně týden.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty