INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť.
Fazolová polévka s uzeným masem a zeleninou
Chutná a výživná polévka, ideální pro chladné dny. Fazole, uzené maso a zelenina tvoří dokonalou kombinaci, která Vaše chuťové buňky určitě potěší.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 300 g Fazole
- 200 g uzené maso
- 2 kus mrkev
- 1 kus Petržel
- 1 kus Pastinák
- 1 kus cibule
- 2 kus česnek
- 1 l voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Připravte všechny potřebné ingredience.
2. Krok
Namočte fazole přes noc.
3. Krok
Zeleninu očistěte a nakrájejte na kousky.
4. Krok
Uvařené maso nakrájejte na kostky.
5. Krok
Na pánvi opečte nakrájenou cibuli a česnek.
6. Krok
Do velkého hrnce dejte fazole, uzené maso, nakrájenou zeleninu, osmaženou cibuli s česnekem a zalijte vodou.
7. Krok
Vaříme polévku na mírném ohni asi 1 hodinu a 30 minut. Přidejte vodu, pokud je to nutné.
8. Krok
Ochutnejte polévku podle chuti solí a kořením.
9. Krok
Hotovou polévku podávejte teplou, s čerstvým chlebem.