INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/x1Uq2tkVwTo2Yili3tjQ/c0fa0eebaed831ed9748021fb3bb1b.jpeg)
Dýňové gratinované brambory
Zkuste a uvidíte, jak dobré to je.
INZERCE
Ingredience
porce
3
Suroviny
- 600 g brambor
- 600 g dýně Hokkaido
- 150 g strouhaného sýra
Omáčka
- 200 ml šlehačky
- 250 ml mléka
- 1 Hřebíček česneku
- 50 g strouhaného parmazánu
- 1 pl bramborového škrobu
- 1 čl kari
- 1 čl papriky
- sůl
- pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Suroviny na omáčku smícháne. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Dýni zbavíme semínek a nakrájíme i se slupkou na tenké plátky. Do zapékací mísy dáme vrstvu dýně, na to brambory a posypeme sýrem. A opět vrstvu dýně, brambor a sýr. Zalijeme připravenou omáčkou. Zapékací mísu přikryjeme poklicí nebo alobalem. Pečeme ve vyhřáté troubě 45 minut na 200 stupňů. Pak sundáme víko a pečeme 10-15 minut na 220 stupňů do zlatova. Hotovo
2. Krok
Naučit si QR kód a uvidíš videorecept
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/x1Uq2tkVwTo2Yili3tjQ/f94a92d6cf76a1f1eb0296cf01eaa5.jpeg)