INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/BQdO9O5amwr2_XU7Racg/c0cba70846653505c9af36bc9d9d03.jpeg)
Domácí paštika z vepřového masa a jater
Vynikající domácí paštika, kterou si můžete připravit sami doma.
INZERCE
Ingredience
porce
10
maso a játra
- 500 g vepřové maso
- 500 g vepřová játra
koření a přísady
- 1 ks cibule
- 3 ks stroužky česneku
- 1 lžička Majoránka
- 1 lžička sůl
- 1⁄2 lžička mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Připravte maso a játra.
2. Krok
Na pánvi orestujte cibuli a česnek dozlatova.
3. Krok
Přidejte maso, játra a koření a dusíme.
4. Krok
Jakmile je maso a játra uvařené, nechte je vychladnout.
5. Krok
Poté všechny ingredience promíchejte v mixéru na hladkou směs.
6. Krok
Paštiku přelijte do naplněných forem a pečte v troubě při 180 stupňů po dobu 1 hodiny.
7. Krok
Paštiku nechte vychladnout a poté ji skladujte v chladničce.
8. Krok
Vaše domácí paštika je hotová a připravená k podávání!