INZERCE

Zdroj: Pixabay: RitaE

Domácí jahodový džem

Vynikající domácí jahodový džem. Příprava je jednoduchá, takže si ho může připravit kdokoli. Ideální na pečení nebo jako doplněk k snídani.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 112 kg Jahody Přidáno do
  • 1 kg cukr Přidáno do
  • 1 ks citron Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Jahody očistíme a nakrájíme na malé kousky.

2. Krok

Do hrnce přidáme jahody, cukr a šťávu z citronu.

3. Krok

Všechno dohromady vaříme na střední teplotě přibližně hodinu.

4. Krok

Hotový džem nalijeme do sterilizovaných sklenic a uzavřeme.

5. Krok

Povidla necháme vychladnout a poté je uložíme na chladné a tmavé místo.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty