INZERCE

Zdroj: Pixabay: RitaE

Domácí jahodový džem

Vynikající domácí jahodový džem. Příprava je jednoduchá, takže si ho může připravit kdokoli. Ideální na pečení nebo jako doplněk k snídani.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 112 kg Jahody Přidáno do
  • 1 kg cukr Přidáno do
  • 1 ks citron Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Jahody očistíme a nakrájíme na malé kousky.

2. Krok

Do hrnce přidáme jahody, cukr a šťávu z citronu.

3. Krok

Všechno dohromady vaříme na střední teplotě přibližně hodinu.

4. Krok

Hotový džem nalijeme do sterilizovaných sklenic a uzavřeme.

5. Krok

Povidla necháme vychladnout a poté je uložíme na chladné a tmavé místo.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty