INZERCE

Zdroj: Canva

Domácí hořčice

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 50 g hořčičných semínek Přidáno do
  • 4 Lžíce octa Přidáno do
  • 2 Lžíce medu Přidáno do
  • 1 lžička soli Přidáno do
  • 1 lžička kurkumy Přidáno do
  • 1 lžička mletého kmínu Přidáno do
  • 1 lžička mře Přidáno do
  • 1 lžička cukru Přidáno do
  • 100 ml vody Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Hořčičná semínka rozmixujte ve vysokorychlostním mixéru na jemnou pastu.

2. Krok

Do pasty přidejte ocet, med, sůl, kurumu, kmín, pepř, vodu, dobře promíchejte. Pokud hořčice není dostatečně řídká, přidávejte vodu, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Nalijte do hrnce a nechte projít varem.

3. Krok

Přeneste ještě horkou směs do skleněné nádoby a zakryte. Nechte hořčici odležet alespoň 24 hodin v lednici, aby se chutě propojili.

4. Krok

Po odležení můžete domácí hořčici podávat ke grilovanému masu.

5. Krok

Doba skladování je přibližně 3 až 4 týdny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Sušenky

20 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2785 recepty

Pečivo

521 recepty

Saláty

265 recepty

Bezmasé pokrmy

1333 recepty