INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yzS9wHnH608VqoFR45CD/a813fa7e6ed81753517f219c602a0b.jpeg)
CRUMBLE CHEESECAKE S KARAMELIZOVANÝMI HRUŠKAMI A LOTUS SUŠENKAMI
Pečený cheesecake zrovna se hodící k podzimu
INZERCE
Ingredience
porce
8
Sušenkový základ
- 200 g Lotus sušenky
- 80 g máslo
Tvarohová směs
- 250 g tvaroh jemný
- 175 g smetanový sýr
- 200 ml sladká smetana
- 2 vejce
- 1 čl vanilková pasta
- 1 vanilkový pudinkový prášek
- moučkový cukr
Ovocná vrstva
- 2 Hruška
- 1 pl hnědý cukr
- 1 čl skořice
- 1 pl máslo
Drobenka
- 70 g hladká mouka
- 40 g máslo
- 30 g cukr
- 1 pl Holandské kakao
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Rozdrobené sušenky smícháme s rozpuštěným máslem v lehce vymazané formě (20cm) a pevně přitlačíme na dno
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yzS9wHnH608VqoFR45CD/48c8d25bd4321462b13b9c6f5421fe.jpeg)
2. Krok
Všechny ingredience na tvarohovou směs zpracujeme do krémové hmoty a dáme do formy na sušenkový základ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yzS9wHnH608VqoFR45CD/b098e0f895b0773e4e27f557371f2f.jpeg)
3. Krok
Na pánvi rozehřejeme máslo, hrušky nakrájíme na kousky a přidáme spolu se skořicí a cukrem, promícháme a necháme lehce zkaramelizovat a poté rozprostřeme na krém
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yzS9wHnH608VqoFR45CD/81a103c265496a9b2b099da8c486d8.jpeg)
4. Krok
Suroviny na drobenku zpracujeme a posypeme jí vrch cheesecaku
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yzS9wHnH608VqoFR45CD/5e82c0ed9404034629b74d2226bba9.jpeg)
5. Krok
Pečeme na 160 stupňů (vrchní a spodní ohřev asi 70 minut 🌸Dobrou chuť
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/yzS9wHnH608VqoFR45CD/1f57db85f9be998ae1d1a8399d627c.jpeg)